Adres:

Haalbrugskensweg 28E
6171 JA Stein
046-4339789
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Openingstijden:
ma : GESLOTEN
di-vr : 09:00-17:00u
za : 09:00-16:30u
 

Satijnlint:
dubbelzijdig in de maten 3, 7 en 10 mm (18 kleuren)

Organzalint:
dubbelzijdig in de maten 3 en 10 mm (18 kleuren)
dubbelzijdig in de maat 15 mm (12 kleuren)

Ruitjeslint:
dubbelzijdig in de maten 6,3 en 9,5 mm (12 kleuren)

Stippenlint:
dubbelzijdig in de maat 9,5 mm (12 kleuren)

Hobbyverven

 

Hobbyverven zijn uitstekend geschikt om allerlei ondergronden zoals bijvoorbeeld hout, steen, klei, styropor, glas , kunststof en porselein te bewerken. Wij hebben in ons assortiment de gehele Talens decorfincollectie. Namelijk de universal satin, de textile, de porselein- en glasverf. Daarnaast is er nog de zeer goed in één laag dekkende Alleens acrylverf in 60 ml flaconverpakking. Voor de toepassing op glas (het maken van stickers) is er de top transparante Windowcolorverf van Rayher in de voordelige 80 ml flacon

 

Boetseermaterialen en textielverharders

Het werken met klei wordt steeds populairder, vooral in de abstracte vorm. Wij hebben de zelfhardende klei Creall in ons assortiment. Ook is er chamotteklei in broden van 10 kg in verchillende grofheden en de benodigde toebehoren zoals bijvoorbeeld spatels, mirettes en lomers beschikbaar.

Nog steeds erg populair is het werken met textielverharders, waarmee met relatief goedkope materialen leuke werkstukken gemaakt kunnen worden. Ook worden de mogelijkheden steeds uitgebreider aangezien de verharders in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Wij hebben Powertex in ons assortiment.

kleihobby

 

Materialen voor maken van wenskaarten

Voor het maken van wenskaarten zijn er 3D vellen, Papicolorpapier en stickervellen. Daarnaast zijn er materialen van Pergamano aanwezig.

 

Encaustic

Encaustic betekent 'door warmte inbranden'. Een schildertechniek die stamt uit de Oudheid toegepast door de Egyptenaren en Grieken. Er wordt gewerkt met wasblokjes van 100% pure bijenwas, die gepigmenteerd wordt met natuurlijke kleurstoffen. Er is heel gamma aan kleuren.Het encaustic papier is op natuurlijke basis gebleekt en speciaal voor deze techniek ontwikkeld. Alle materialen hebben wij in de winkel of kunnen op korte termijn geleverd worden.

 

Pixelhobby

Pixelhobby ontwerpen worden gemaakt met pixels,basisplaten en een patroon. De pixels zijn 2mm groot (even groot als een kruissteek bij borduren). Een basisplaat heeft 2000 pixels en het formaat is 10x12,6 cm.
Grotere ontwerpen kunnen gemaakt worden door het combineren van twee of meerdere platen.
Pixelhobby is voor alle leeftijden geschikt. U werkt wel met een patroon, maar tellen hoeft niet.U kunt bestaande patronen uitzoeken en gratis downloaden van de site www.pixelhobby.com.
De benodigde materialen vindt U in onze winkel en zijn ook via
HobbyShop-online.nl te bestellen
Naast het gebruik maken van bestaande patronen kunt U ook van een eigen ontwerp of foto een pixelpatroon maken door gebruik te maken van het gratis te downloaden programma PixelHobby Designer Lite, Versie 1.7.
Pixelhobby is ook erg leuk om gezamelijk te doen, iedereen maakt zijn eigen plaatje vol en vormt dit later tot een geheel. Zo kunnen leuke cadeau's gemaakt worden voor bijv. geboorte, huwelijk enz.

 

Standaardmaterialen

Tot ons standaardassortiment behoren styroporartikelen (tempex) in allerlei maten en vormen. Viltlapjes, foam, chenilledraad, pailletten en spelden, houten en kunststof 2-delige ballen, lijmpistolen en lijmpatronen. Ook zijn er diverse lijmen, dubbelzijdige tape, Aslan, foamtape en Stickles glitterlijm. Verder diverse gereedschappen zoals scharen, snijmessen, snijmatten, pincetten, linialen, prikmatten en prikpennen.

hobbywolviltenstandaard hobby

diversenhobby

 

Bloemisterijartikelen

Ook is er een beperkt assortiment aan bloemisterijartikelen zoals krammen, floratape, wikkeldraad in diverse kleuren, poken, oase prikkers, pipetten, parels op draad, kunststof parels, lijmpistolen hoge- en lage temperaturen en lijmpatronen.

Van natuurmaterialen zijn diverse mossen en grassen, sisal en gedroogde vruchten voorhanden.

 

Inlijstwerk

nieuwe website inlijsten

U kunt bij ons ook terecht voor al uw inlijstwerk.

In deze opsomming hebben wij U een indruk willen geven van hetgeen wij in ons assortiment hebben. Uiteraard is dit verre van volledig. Door de snelheid waarmee steeds nieuwe artikelen ontwikkeld worden en door ons opgenomen worden kan deze site nooit compleet zijn.

Voor een compleet overzicht is een bezoek aan onze winkel zeker de moeite waard.

 

Graag tot ziens in onze winkel!!!


© 2017 Berlini